Brolægning af klinker og fliser både indendørs og udendørs

Hos murer Jan Teichert ApS tilbyder vi brolægning af fliser, klinker, granit og andre belægninger i både nye og ældre ejendomme i blandt andet Sønderborg, Aabenraa og Broager. 

Vi arbejder også med brolægning i forbindelse med kantiner og aulaer for firmaer, offentlige institutioner og boligselskaber.

En brolægning skaber smukke og solide gulve

Det er din entre, som tager imod dine gæster, og entreen er derved det første, som dine gæster ser i huset. Derfor kan det være en god ide at få en brolægger til at gøre noget særligt ud af den. Det kan også være upraktisk med gulvtæpper og træ i en entre.

Fliser og klinker er derimod altid et godt valg, ligesom sådan et gulv er nemt at holde rent og vedligeholde.

En korrekt brolægning af klinke- eller flisegulv kan holde i mange år, uanset det er i et hjem, på en arbejdsplads eller på et offentligt område. Vores klinke- og flisegulve er altid i en klasse for sig selv nøjagtig som vores brolægger.

Udendørs belægninger med fliser, granit eller sten

Vi laver naturligvis også brolægning fliser og klinker, udenfor, som for eksempel i indkørsler, på trapper og på gangstier. Vi kan også lave helt nye gulve, hvor vi først støber betonen, og derpå lægger de valgte fliser eller klinker. Vi kan lægge belægninger i alle materialer til gode priser.

Kontakt Jan Teichert ApS på telefon 74 44 13 48 eller på mobil 51 21 42 51, hvis du ønsker brolægning til en god pris. Du kan også sende en e-mail til j.teichert@mail.dk for et uforpligtende tilbud.

Firmainfo

Jan Teichert ApS

CVR-Nr. 26879116

Adresse

Smedevej 9

6310 Broager

Medlem af​

Medlem af​

Vi støtter