Facaderenovering med fin eller grov vandskuring af hus

Hos Murermester Jan Teichert tilbyder vi facaderenovering ved hjælp af vandskuring af hus. Det er typisk gamle huse fra 60'erne, som vi renoverer og vandskurer, men vi kan også ordne facader på alle andre huse, såfremt de er velegnede til vandskuring. Vi tilbyder facaderenovering mange steder, herunder i Aabenraa, Broager og Sønderborg.

Vandskuring af hus i alle farver og nuancer

​En stor del af kundernes huse er ældre huse fra perioden omkring 1960'er, og det kan blandt andet være røde murstenshuse, hvor der skal udføres vandskuring. 

Facader skal vedligeholdes, og det gælder også murede facader, fordi fugt og vand nedbryder facaden over tid, hvorpå svamp og fugt kan sprede sig. En eventuel hulmursisolering kan også blive ødelagt af fugt, hvis du ikke får udført jævnlig facaderenovering.

Vi udfører vandskuring af hus på hele facaden, men den kan også udføres på blot en eller to sider af huset. Du kan vælge imellem fin og grov skuring. De fleste vælger lyse farver, men vi kan tilbyde en hel rækker forskellige farver og nuancer. 

Ofte vil det være hvidt eller eventuelt med en mørk tone i. Al facaderenovering sker i respekt for husets udtryk og tilstand samt kundernes egne ønsker.

Bestil et gratis tilbud på facaderenovering

​Hvis det er tid til facaderenovering på dit hus, så kontakt Jan Teichert ApS for at få et uforpligtende tilbud på vandskuring af hus. Du kan også ringe til os på telefon 74 44 13 48 på mobil 51 21 42 51, eller skrive en mail til j.teichert@mail.dk.

Firmainfo

Jan Teichert ApS

CVR-Nr. 26879116

Adresse

Smedevej 9

6310 Broager

Medlem af​

Medlem af​

Vi støtter