Herregårdssten, fliser og belægning

Hos Jan Teichert ApS i Broager kan vi som noget særligt tilbyde belægninger med herregårdssten, store stenplader og andre belægningssten. Herregårdssten og andre belægningssten kan benyttes til alt fra terrasser til stentrapper og andre belægninger. Vi udfører brolægning i blandt andet Sønderborg og Aabenraa samt mange andre steder.

Vores belægninger med herregårdssten er i særklasse

​Vi tilbyder af lave flotte belægninger med herregårdssten. Det kan være pladser, indkørsler, terrasser og gangstier. Og vores belægninger er altid i særklasse. 

En af fordelene ved herregårdssten er, at de ikke bliver glatte i regnvejr, men også, at de er solide og yderst dekorative. En anden fordel er, at de ikke bliver rodede at se på, selvom der skulle opstå ujævnheder over tid.

Vi laver stentrapper, stengærder og støttemure i sten

​Vi laver også gerne stentrapper, ligesom vi gerne lægger store stenplader. Vi har endvidere stor erfaring med støttemure i sten, stengærder og mange andre konstruktioner ved huse, i haver og i anlæg. Vi kan også bygge op i beton, hvis der er behov for det.

Vi råder og vejleder altid omkring herregårdssten, valg af materialer, design, farver og metode, så vores kunder får en god løsning, der kan holde sig flot i mange år.

Du er velkommen til at kontakte Jan Teichert ApS på telefon 74 44 13 48 for at få et gratis og uforpligtende tilbud på herregårdssten, fliser og andre belægninger. Vi kommer gerne forbi til en drøftelse og en besigtigelse. Du kan også skrive til os på j.teichert@mail.dk.

Firmainfo

Jan Teichert ApS

CVR-Nr. 26879116

Adresse

Smedevej 9

6310 Broager

Medlem af​

Medlem af​

Vi støtter