Kloakmester tilbyder kloakarbejde og TV-inspektion

Jan Teichert ApS er autoriseret kloakmester, og vi kan udføre alt inden for konstruktion og reparation af kloaksystemer og afløbsledninger i blandt andet Sønderborg, Broager og Aabenraa. Som kloakfirma er vi naturligvis altid omhyggelige, når vi laver graveopgaver og andet kloakservice.

Professionelt udstyr og autoriseret kloakmester

Vi har naturligvis professionelt udstyr, så vi kan udføre alle kloakopgaver effektivt, hurtigt og korrekt, ligesom vi har erfaringen til at udføre et grundigt og holdbart arbejde som autoriseret kloakmester.

En typisk kloakmester opgave består af renovering og reparation af gamle kloaksystemer. Det kan også være en punktreparation, hvor vi fører et særligt værktøj ind i røret med henblik på at presse et reparationsmateriale hen over utætheden. Vi monterer endvidere rottespærrer.

TV-inspektion af kloakken finder brud og utætheder

Er du i tvivl om, hvor skaden er sket, eller om der er tegn på rotter?

Så kan en TV-inspektion nemt og enkelt afsøge rørene for forstoppelser, brud og utætheder. Vi udfører TV-inspektioner til gode priser.

Som kloakmester kan vi også lave faskiner til opsamling af regnvand for at aflaste kloaksystemet. Det kan også være, at der er langt til kloakrøret. Faskiner kan endvidere benyttes, hvis der er fare for, at der trækker fugt ind i husets sokkel.

Desuden udfører vi reparation og vedligeholde af septiktanke, ligesom vi naturligvis udfører alle de traditionelle tilslutninger til det offentlige kloaksystem og andre typiske opgaver for en kloakmester.

Ring til Jan Teichert ApS på telefon 74 44 13 48 eller mobil 51 21 42 51, hvis du har brug for en autoriseret kloakmester. Du kan også skrive til mail j.teichert@mail.dk, hvis du ønsker en konkret pris på din opgave.

Firmainfo

Jan Teichert ApS

CVR-Nr. 26879116

Adresse

Smedevej 9

6310 Broager

Medlem af​

Medlem af​

Vi støtter