Nyt badeværelse laves af kompetent byggefirma

Hos murer Jan Teichert ApS renoverer og moderniserer vi ældre badeværelser, men vi kan også montere et helt nyt badeværelse eller gæstetoilet. Badeværelser er vores speciale, og derfor falder det os naturligt at tænke i funktionelle helhedsindtryk og elegante detaljer.

Vi kan udføre badeværelsesrenovering eller lave et nyt badeværelse i en privat bolig, boligforening eller institution i Sønderborg, Aabenraa og Broager.

Vi råder og vejleder dig i valg af nyt badeværelse

Vi starter med at give rådgivning og vejledning i forhold til dine ønsker og behov til et nyt badeværelse. Det gælder i forhold til praktisk brug af badeværelset, men også omkring materialer, farver, størrelse og design. Måske ønsker I at gøre et lille badeværelse større? Måske ønsker I at beholde badekarret, eller måske skal det hellere væk, fordi I alligevel ikke bruger det? Vi finder altid en god løsning i samarbejde med jer.

Vi kan tage ud for at kigge på fliser i fællesskab

Vi tager også gerne med ud for at se på fliser og klinker, eftersom det giver et bedre overblik, når vi sammen kan se og føle på dem, inden du træffer dit valg. Dertil kommer, at forskellige farver og materialer kan kombineres på forskellig vis på et nyt badeværelse.

Kontakt os, og få en god pris

Vi bruger vores lange erfaring med renovering af badeværelse til at hjælpe dig med at træffe de rigtige valg, så fliser, klinker, sanitet og skabe kommer til at matche sammen. De kan også komme til at spille sammen på særlig vis.


Ønsker du et helt nyt bad til en billig pris? Så kontakt Jan Teichert ApS for at få et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse. Du kan ringe på enten 74 44 13 48 eller mobil 51 21 42 51. Du kan også skrive til e-mail j.teichert@mail.dk.

Firmainfo

Jan Teichert ApS

CVR-Nr. 26879116

Adresse

Smedevej 9

6310 Broager

Medlem af​

Medlem af​

Vi støtter