​Hermann Johannsens Eftf. Jan Teichert ApS i Broager

Godt håndværk og ærlig snak. Vi har kapacitet til store opgaver og tålmodighed til de små. Og vi tager os altid tid til at få sjælen med i vores arbejde og i kontakten med kunderne.

Jan Teichert ApS holder til i Broager i Sønderborg Kommune. Firmaet har eksisteret i mange år, men for lidt over 12 år siden overtog Jan Teichert murerfirmaet, Hermann Johannsens Eftf., fra sin gamle mester. I dag har han arbejdet i mere end 28 år for firmaet, som i dag har omkring otte medarbejdere.

Vi udfører murer- og kloakopgaver for alle slags kunder

​Vi udfører murer- og kloakopgaver for alle typer kunder, herunder boligselskaber, boligforeninger, institutioner, kommunale instanser, børnehaver, andelsboligforening og private boligejere. Og vi tror på, at det bedste visitkort, som man kan lægge, er et flot udført håndværk, der er i god kvalitet og med lang holdbarhed.

Kvalitet, fleksibilitet og service er nøgleord

​Vi går med andre ord op i kvalitet, fleksibilitet og service. Vi gør endvidere meget ud af, at man ikke skal kunne se, at der er håndværkere, når vores kunder kommer hjem. 

Vi bestræber os derfor på, at et hjem skal ligne et hjem og ikke en byggeplads.

Vi udfører alle former for opgaver, både kunstværker og specielle renoveringsopgaver, men naturligvis også helt almindelige opgaver. Derudover har vi et godt netværk med firmaer fra andre fagområder. Det medfører, at vi kan løse større opgaver, herunder total- og hovedentrepriser. Derved får du kun en kontaktperson og en regning.

Kontakt Jan Teichert på telefon 74 44 13 48 eller mobil 51 21 42 51 for at få et uforpligtende tilbud. 

Firmainfo

Jan Teichert ApS

CVR-Nr. 26879116

Adresse

Smedevej 9

6310 Broager

Medlem af​

Medlem af​

Vi støtter