Totalentreprise udføres inden for byggeri og vedligeholdelse

Hos murer Jan Teichert ApS udfører vi murerarbejde og kloakarbejde samt enhver form for totalentreprise i områderne nær Broager, Sønderborg og Aabenraa. Vi har en række dygtige samarbejdspartnere, som vi benytter, når vi skal varetage en totalentreprise. Det kan eksempelvis være et nyt badeværelse eller anden form for byggeri.

Vi står for hele projektet i en samlet totalentreprise

"Det er da ingen kunst," siger vores medarbejdere ind imellem, når de står over for en svær opgave. Men det går faktisk hen og bliver til den rene kunst af og til. Sådan er det gået med en del af vores mureropgaver, som er udført i samarbejde med en række kunstnere og Petersen Tegl.

De fleste totalentrepriseopgaver bliver løst hurtigt, korrekt og billigst muligt. De opgaver, som vi har størst rutine i, er almindelige vedligeholdelsesopgaver. De bliver udført til en pris, så der er tilfredshed på begge sider af bordet.

Som totalentreprenør udfører vi også murerarbejde, certificeret kloakmesterarbejde og enhver form for totalentreprise. Vi klarer med andre ord alt; fra toppen af skorstenen til vandløbet under jorden. Hermed kan vi stå for en hel totalentreprise, der inkluderer fagområder som målere, VVS-installatører og håndværkere. Her på siden kan du læse mere om, hvad vi tilbyder.

Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere såsom:

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din entreprise

Ring og få sendt en fagmand ud til at se på jeres sag - så kan vi give jer et uforpligtende tilbud mens vi er der. I er velkomne til også at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for murerarbejde, kloakarbejde samt en hel totalentreprise eller hovedentreprise.

Du kan få fat på os på telefon 74 44 13 48 mobil 51 21 42 51, eller skriv til os på vores e-mail: j.teichert@mail.dk.

​Kontakt os

På tlf.: 74 44 13 48 eller 51 21 42 51 for et uforpligtende tilbud

Firmainfo

Jan Teichert ApS

CVR-Nr. 26879116

Adresse

Smedevej 9

6310 Broager

Medlem af​

Medlem af​

Vi støtter