​Udbedring af forsikringsskader

Forsikringsskader kan have forskelligt omfang, hvor noget kan være akut, og andet kan være langt mindre akut, men vi er altid parat til at hjælpe dig.

Vi udfører de fleste forsikringsskader

​Jan Teichert ApS laver forsikringsskader i blandt andet Sønderjylland for alle, der har en skade, der skal betales af et forsikringsselskab.

En forsikringsskade kan for eksempel være forårsaget af vand eller storm, hvor tagsten kan være blæst af, eller rør kan være brudt. Ved et brudt vandrør vil vi komme ud for at fjerne fliser og belægninger, hvorpå der vil komme en VVS-installatør og reparere bruddet.

Derefter skal der lægges nye fliser og klinker, og her vil forsikringsselskabet ofte tildele en bestemt sum penge.

Det betyder, at du kan vælge nogle andre typer fliser, eller du kan vælge nogle dyrere fliser, hvis du selv betaler differencen. Men du kan også vælge at benytte lejligheden til at få udført en renovering.

Vi tilbyder hjælp og vejledning

​Vi tilbyder altid hjælp og vejledning om, hvad du kan og bør gøre ved en forsikringsskade, og hvordan du kan gøre det, så du får mindst mulig gene ud af situationen, men også så du får det bedst mulige ud af situationen.

Ring til Jan Teichert ApS i Broager, hvis du har, eller mener du har, en forsikringsskade. Vi råder og vejleder igennem hele forløbet. Ring på enten telefon 74 44 13 48 eller på mobil 51 21 42 51, men du kan også skrive en e-mail til j.teichert@mail.dk. Når vi har besigtiget skaderne og talt om forskellige løsningsforslag, fremsender vi et uforpligtende tilbud.

Firmainfo

Jan Teichert ApS

CVR-Nr. 26879116

Adresse

Smedevej 9

6310 Broager

Medlem af​

Medlem af​

Vi støtter