​Specialopgaver og skulpturer udføres af firmaet

Kunstnere, arkitekter og bygningskonstruktører, der står over for en speciel eller særligt krævende opgave, kan få en unik samarbejdspartner i murermester Jan Teichert.

Jan Teichert ApS laver specialfremstillede skulpturer af for eksempel sten, beton og mursten for kreative professionelle. Vi har blandt andet lavet et kunstværk, som er tegnet af Ulla Viotti. Det står nu i Athen.

Vi opbygger kunstværker, prototyper og andre konstruktioner

​Vi kan bygge både prototyper og det færdige kunstværk eller anden form for kreativt udtryk for kunstnere, herunder både professionelle og amatører, men også for arkitekter, bygningskonstruktører og lignende, der har en særlig specialopgave, hvor der skal opbygges unikke konstruktioner, der mere har en æstetisk opgave end en praktisk funktion.

​28 års erfaring med alverdens specialopgaver

​Murermester Jan Teichert har over 28 års erfaring med specialopgaver her i murerfirmaet, der tidligere hed Hermann Johannsens Eftf. og har knap et dusin dygtige og erfarne svende. De står klar til at opbygge og udforme alverdens typer af design, skulpturer og kunstværker, uagtet hvor udfordrende opgaven end skulle være.

Indledningsvist vil det normalt være væsentligt at få en samtale om, hvordan opgaven skal opbygges, herunder valg af indre og ydre materialer. De indre materialer kan have betydning for styrke og holdbarhed, mens de ydre materialer kan have betydning for æstetik og vedligeholdelse.

Vi kan udføre opbygning i tæt samarbejde med dig, hvis det har betydning for en korrekt løsning af opgaven. Ring og få en samtale med murermester Jan Teichert på 74 44 13 48 eller på mobil 51 21 42 51, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Firmainfo

Jan Teichert ApS

CVR-Nr. 26879116

Adresse

Smedevej 9

6310 Broager

Medlem af​

Medlem af​

Vi støtter