​Små og store trapper af alle slags

​Trapper kan laves på mange spændende måder, og vi mestrer de fleste og sikrer den nødvendige omhu, så resultatet holder i mange år.

Jan Teichert ApS i Sønderjylland laver alle typer af trapper, og alle vores trapper er solide, tidløse og af høj håndværksmæssig standard. Vi leverer og monterer trapper til private huse, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner.

Æstetik, sikkerhed og praktisk brug

​Trapper er ofte en fremtræden del af husets interiør og derfor stilles der visse æstetiske krav, ligesom sikkerhed også er væsentligt, især hvis der er eller potentielt kan komme børn. Mange boliger har smukke trapper, der ikke er børnevenlige, og det kan blive et problem, når boligen skal sælges.

Trapper behøver ikke at være pompøse, og selv små trapper kan have stil og være smukke at se på. 

Det væsentlige er blot, at de også bør være praktiske i daglig brug. Trapper til kontorer og institutioner skal naturligvis opfylde særlige krav.

Råd og vejledning så du får de rette trapper

​Vi kan konstruere alle former for trapper, og det kan være klassiske trapper, flisetrapper og granit-trapper, alt efter ønsker og behov samt formålet med trappen og de økonomiske rammer.

Vi yder naturligvis rådgivning og vejledning omkring design og materialer ud fra vores erfaringer og faglige baggrund, så du kan være sikker på at få den helt rigtige trappe.

Ring til Jan Teichert ApS i Broager på enten telefon 74 44 13 48 eller på mobil 51 21 42 51. Du kan også benyttes vores e-mail, som er j.teichert@mail.dk. Herefter kan vi komme forbi til en samtale.​

Firmainfo

Jan Teichert ApS

CVR-Nr. 26879116

Adresse

Smedevej 9

6310 Broager

Medlem af​

Medlem af​

Vi støtter